Neljä ulkomaalaista loukkaantui autokolarissa Chalongissa

Chalong -

Neljä ulkomaalaista on saanut enimmäkseen lieviä vammoja, vaikka yksi loukkaantui vakavammin, kun ryhmän kuljettama buginen auto (eräänlainen karting) törmäsi sähköpylvääseen Chalongissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta eilen iltapäivällä (18th) lähellä tiikeripuistoa Suurelle Buddhalle (Nakkerd Hill) johtavan tien sisäänkäynnissä.

Paikalle saapuneet pelastusjoukot löysivät vaurioituneen sähköpylvään läheltä ratsastusautosta neljä loukkaantunutta ulkomaalaista. Yksi heistä sai vakavia vammoja. Tämä henkilö vietiin Chalongin sairaalaan.

Ryhmä, joka oli kuulemma Lähi-idän turisteja, pyysi nimenomaisesti, että heidän henkilöllisyytensä salattiin tiedotusvälineille. Turistit eivät myöskään selventäneet, miten onnettomuus tapahtui, eivätkä puhuneet suoraan lehdistölle.

Chalongin lainvalvontaviranomaisten kerrotaan tutkivan tarkemmin kolarin syytä ja sitä, miksi vaunua käytettiin juuri tällä alueella, mikä ei myöskään ollut tiedossa. Päätöksiä siitä, nostetaanko kolarista tai mahdollisesta taloudellisesta korvauksesta vahingonkorvauksia, ei ollut lehdistöaikaan mennessä tehty.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.