Mies sai 1,000 XNUMX bahtin sakon kannabiksen myymisestä Bangla Roadilla

Patong -

Miehelle kerrottiin 1,000 XNUMX bahtin sakot sen jälkeen, kun hänet pidätettiin Patongissa kannabiksen myymisestä ilman asianmukaista lupaa Bangla Roadilla.

Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilabodee oli määrännyt tutkinnan saatuaan huolestuneiden kansalaisten ilmoituksen, että monet ihmiset myyvät väitetysti kannabista Bangla Roadilla ilman lupaa.

Patongin poliisi ilmoitti pidättäneensä miehen, joka tunnistettiin vain hänen etunimestään, Mr. Kittipong, 25. Häneltä takavarikoitiin kuivattua kannabista ja kannabissavukkeita. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle, ja häntä syytetään kannabiksen laittomasta myynnistä julkisella paikalla. Hän sai 1,000 bahtin sakon.

Sakko johtui tiettävästi teknisesti siitä, ettei sinulla ollut yleistä lupaa myydä tuotteita kadulla, ei erityisesti kannabista, koska kannabis on tällä hetkellä lain mukaan harmaalla alueella.

TPN huomauttaa, että kannabislainsäädäntö yleisesti ottaen on tällä hetkellä tyhjiötilassa, mikä aiheuttaa paljon hämmennystä sekä kansalaisten että lainvalvontaviranomaisten keskuudessa. Itse asiassa, koska kannabista koskevia lopullisia lakeja jarruttaa tällä hetkellä vastakkaisten puolueiden välinen poliittinen keskustelu, joidenkin thaimaalaisten lakiasiantuntijoiden mukaan kyky saada laillinen lupa kannabiksen myyntiin on kyseenalainen.

Yksityinen käyttö ja kulutus on ollut laillista siitä lähtien, kun kannabis dekriminalisoitiin 9. kesäkuuta, mutta dekriminalisoinnin vastustajat haluavat, että marihuana muutetaan uudelleen huumeeksi ja kiellettäisiin terveyssyihin vedoten ja sanomalla, että virkistyskäyttöä on mahdotonta lopettaa, ellei huume valmistetaan huume jälleen kerran. Monet tukevat tiukkaa lääketieteellistä käyttöä, mutta eivät minkäänlaista virkistyskäyttöä.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja kannabiksen ympärillä Thaimaassa käytävästä keskustelusta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.