Pariskunta pidätettiin 199 metamfetamiinipillerillä Wichitissä

Wichit-

Pariskunta pidätettiin 199 metamfetamiinipillerillä Wichitissä.

Wichitin poliisi ilmoitti pidättäneensä Abdulloh 'Yoabin, 43, ja Kantima 'Pan Caken', 45, Wichitin osa-alueella Muang Phuketin alueella.

Heiltä takavarikoitiin 199 metamfetamiinipilleriä. Heidät vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Ei ollut heti selvää, oliko epäillyillä oikeudellinen edustaja vai olivatko he esittäneet virallisen vetoomuksen. Kumpikaan ei puhunut asiaan liittyvälle Thaimaan medialle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.