Ulkomaalainen moottoripyöräilijä jää kameralle pyörittelemässä Phuketin päätiellä

Phuket -

Ulkomaalainen moottoripyöräilijä jäi kameraan, kun hän teki pyöräilyä Phuketin päätiellä.

Video tapahtumasta julkaistiin paikallisessa Facebook-ryhmässä viikonloppuna (16. syyskuuta). Ryhmä ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä ajoi Thep Kasattri -tiellä Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella. Yksi heistä jäi kameraan, kun hän teki pyöräilyä.

Sosiaalisen median nettiläiset olivat huolissaan vaarallisesta käytöksestä ja halusivat lainvalvontaviranomaisten ryhtyvän lisätoimiin.

Mueang Phuketin lainvalvontaviranomaiset olivat kuulemma tietoisia tapahtumasta ja tarkastelivat materiaalia. Oli epäselvää, muuttuuko video täysimittaiseksi tutkimukseksi ja yritetäänkö paikantaa ratsastaja.

Kuvaavien henkilöiden nimet ja kansallisuudet olivat vielä tuntemattomia lehdistön aikaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.