Meripoliisi pidätti aseistetun pariskunnan, jonka epäillään varastaneen veneitä Phuketin laiturilla

Phuket -

Phuketin meripoliisi on pidättänyt aseistetun pariskunnan, jonka väitetään varastaneen veneitä Phuketin laiturilla.

Phuketin meripoliisi kertoi Phuket Expressille perjantai-iltana (16th), että he ovat pidättäneet miehen ja naisen laiturilta Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Phuketin meripoliisi ei kuitenkaan julkistanut pariskunnan nimiä tai muita tietoja. Toinen parista oli aseistettu.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun meripoliisi sai ilmoituksia veneilijöiltä Tha Jeen -kanavan lähellä, että heidän veneissään oli varastettuja esineitä. Phuketin meripoliisi jatkoi tutkintaa kahden epäillyn pidättämiseksi.

Epäillyt toimitettiin Phuketin poliisiasemalle. Heitä syytetään laituriinvaasiosta yöllä, venevarkauksista, laittomasta ampuma-aseiden hallussapidosta ja aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.