Kuljettaja vältyi vammoitta törmättyään lehmään Kathussa

Kathu -

Tuntematon mieskuljettaja on selvinnyt vammoitta, kun hänen autonsa törmäsi lehmään Kathussa.

Kathun poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta yöllä tänä viikonloppuna Phra Phuket Kaew Roadilla lähellä huoltoasemaa.

Poliisi saapui paikalle etsimään vaurioituneen auton tieltä. Tuntematon mieskuljettaja, joka ei loukkaantunut, kertoi Kathun poliisille, että joukko lehmiä oli ylittämässä tietä. Hän ei kyennyt pysähtymään ajoissa ja törmäsi yhteen nautaeläimistä, joka näytti olevan vahingoittumaton, ja käveli pois tieltä muun lauman kanssa.

Kathun poliisi kuitenkin jatkaa tutkimuksiaan lehmän omistajien selvittämiseksi sekä eläimen terveyden tarkistamiseksi. Oli epäselvää, miksi lehmille annettiin näennäinen vapaa vaeltaa tien yli.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.