Thaimaan kansanterveysministeri toistaa, ettei kannabiksen dekriminalisoinnissa tai kasvin uudelleenluokittelussa laittomaksi huumeeksi lähdetä taaksepäin

Bangkok -

Thaimaan kansanterveysministeri ja Bhumjaithai-puolueen johtaja Anutin Charnvirakul vastasivat edelleen oppositiopuolueiden lausunto poistaa kansanterveyden nykyinen marihuana- ja hamppulaki ja luokitella kasvi uudelleen huumeeksi lakiehdotuksen hyväksymiseen asti, mikä voi kestää kuukausia nykyisen levottomuuden vuoksi.

Anutin totesi, että kannabista ei voida luokitella uudelleen huumeeksi ja että marihuanaa koskevat väliaikaiset lait, kuten alle XNUMX-vuotiaiden myyntikielto, pantiin jo asianmukaisesti täytäntöön huumevalvontalautakunnan (NACC) päätöksen jälkeen. ehdotti kansanterveysministerille.

Anutin totesi: "Meillä on jo edelleen voimassa olevat kansanterveysmääräykset marihuanaa varten, kuten säännökset, jotka kieltävät tupakoinnin yleisellä paikalla häiritsevää tupakointia koskevien määräysten mukaisesti. Valmistelimme jo vastalauseen nykyisen dekriminalisointikauden lopettamisesta tai kannabiksen uudelleenluokittelusta huumausaineeksi, kun lakiesitys esitettiin eduskunnassa. Tämä on yksi syy siihen, miksi kansanterveysministeriön on nopeutettava marihuanan käyttöä koskevaa lakiesitystä."

"Jos luokittelimme kannabiksen uudelleen huumeeksi, vaikka väliaikaisestikin, mikä tuo takaisin mahdolliset pidennetyt vankeusrangaistukset ja laajat sakot, pitääkö meidän laittaa kaikki aiemmin vapautuneet marihuanatapauksissa syytetyt vangit uudelleen vankilaan? Jahtaammeko miljoonat thaimaalaiset yhdellä kasvilla ja heittäisimme heidät vankilaan? Pitäisikö meidän sulkea kaikki maan kaikki viljelmät käytöstä tai tarkoituksesta riippumatta, mikä vaikuttaa yli miljoonaan thaimaalaiseen? Pitäisikö kymmenien tuhansien uusien yritysten sulkea toiminta, mikä tekisi thaimaalaiset työttömäksi? Ovatko nämä ihmiset silloin myös rikollisia, edes väliaikaisesti? Ja olisi paljon muutakin tulkittavaa uudelleen, jos kuuntelisimme oppositiota ja tekisimme kannabista taas huumeeksi. Taaksepäin meneminen ei ole vaihtoehto."

Anutin kertoi myös Associated Pressille, että hän tapaa demokraattipuolueen varajohtajan Satit Pitutachan apulaisjohtajan nimityksen jälkeen luodakseen keskinäisen yhteisymmärryksen Bhumjaithai-puolueen ja demokraattisen puolueen välisen kannabis- ja hamppulakiluonnoksen johdosta.

Anutin kertoi Associated Pressille, että henkilökohtaisia ​​erimielisyyksiä ei ollut, vaan kyse oli pikemminkin kunkin poliittisen puolueen päätöksestä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/