42-vuotias mies pidätettiin yli 2,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä Phuketissa

Phuket -

42-vuotias mies on pidätetty yli 2,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä Phuketissa.

Phuketin maakunnan poliisin ryhmä on pidättänyt tällä viikolla Kietnarong 'Kiet' Thongsombatin, 42. Hänet pidätettiin talosta Phuket Townissa.

Häneltä takavarikoitiin 2,016 1 metamfetamiinipilleriä. Häntä syytetään luokan XNUMX huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa. Hänen vetoomuksensa ja lausuntonsa syytöksistä eivät tulleet heti selväksi, eikä Kiet puhunut lehdistölle.

Sillä välin kaksi miestä on pidätetty yli 3,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä Phuketissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.