Kaksi ihmistä pidätettiin 3,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä Phuketissa

Phuket -

Kaksi miestä on pidätetty yli 3,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä Phuketissa.

Phuketin maakunnan poliisiryhmä on pidättänyt tällä viikolla Danuphon 'Da' Nueangdaran, 40, ja Amornthep 'Man' Plodpain, 29. Heidät molemmat pidätettiin lomakeskuksessa Don Jom Tao Roadilla Thep Kasattrin osa-alueella Thalangin alueella.

Heiltä takavarikoitiin 3,213 1 metamfetamiinipilleriä. Heitä molempia syytetään luokan XNUMX huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Ei ollut heti selvää, oliko miehillä laillinen edustaja. He eivät antaneet lausuntoa syytöksistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.