Kulkukoirat saatu kiinni turistien ja asukkaiden perässä Phuketissa

Rassada, Phuket -

Kulkukoirat jäivät kiinni, kun ne ajoivat turisteja ja asukkaita Phuketin kaupungin julkisen puiston lähellä.

Phuketin kaupungin kunta sai asukkailta ilmoituksen, että raivoissaan kulkukoirat jahtaavat turisteja ja asukkaita lähellä Toh Sae Hillin julkista puistoa Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Phuketin kaupungin kunta otti yhteyttä Phuket Live Stock Officeen. Tällä viikolla kolme raivoissaan kulkukoiraa saatiin kiinni nukutuslaukaisuilla. Heidät vietiin kulkukoirien tarhaan Bang Khanunin metsäpuistoon Thalangissa.

Phuketin kaupungin kunnan mukaan koirat eivät loukkaantuneet.

Kulkukoirat ovat Thaimaassa usein olleet polarisoiva aihe, jolla on monia intohimoisia mielipiteitä ja näkökulmia, TPN-media huomauttaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.