Thaimaan laivasto pelastaa ulkomaalaisia ​​veneen hajottua Krabissa

Krabi -

Thaimaan kuninkaallinen laivasto pelasti useita ulkomaalaisia, kun heidän jahtinsa hajosi keskellä merta Krabissa.

Eilen (15. syyskuuta) Thaimaan kuninkaallinen laivasto Krabissa sai ilmoituksen rikkoutuneesta jahdista lähellä Lan Ta Noi -saarta kymmenen metrin päässä rannasta.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto lähti etsimään jahtia, jolloin aluksen löytäminen lähettämästä paikasta kesti noin tunnin. Veneeltä löydettiin useita apua odottavia ulkomaalaisia. Paikallisia kalastusveneitä pyydettiin vetämään jahti takaisin rantaan.

Ulkomaalaiset kieltäytyivät antamasta nimeään tai kansallisuuttaan lehdistölle, eikä heti ollut selvää, mikä jahdissa oli mennyt vikaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.