Salaperäinen luoti lävistää Karonin mökin

Karon –

Mysteeriluoti lävisti hökkelin ennen kuin osui jääkaappiin Karonissa.

Karonin poliisi sai ilmoituksen tapauksesta työleirin omistajalta Soi Patak 20:ssa Karonin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella tänä aamuna (16. syyskuuta).th).

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat sinkistä valmistettuun hökkeliin löytääkseen luodin, joka oli lävistynyt hökkelin läpi ennen kuin osui rakenteen sisällä olevaan jääkaappiin. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Leirin työntekijät väittivät The Phuket Expressille, etteivät he ole tietoisia minkäänlaisesta kiistasta, joka olisi voinut johtaa siihen, että joku ampuisi luodin.

Karon poliisi tutkii tapausta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.