Phuket City jatkaa taistelua hyttyssairauksia, kuten denguekuumetta, vastaan

Phuket -

Phuket City jatkaa taistelua hyttysten kantamia sairauksia vastaan, mukaan lukien denguekuume.

Tällä viikolla Phuketin kaupungin kansanterveys- ja ympäristöosasto käynnisti kampanjansa denguekuumeen leviämisen hillitsemiseksi Talad Yain osa-alueella.

Phuket Cityssä on suoritettu sumutusta taudin kantavien hyttysten lisääntymisen estämiseksi. Alueen asuinalueille ja kunnille tehtiin laajaa sumutusta.

Phuketin kaupungin kansanterveysviranomaiset ovat varoittaneet yleisöä poistamaan seisovia vesilähteitä ja ruiskuttamaan säännöllisesti hyttysiä yksityisasunnoissaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.