PÄIVITYS: Kathun poliisi pyytää yleisöltä apua kuolleen vauvan heittäjän selvittämiseen

Kathu-

Kathun poliisi pyytää yleisön apua löytääkseen äidin tai jonkun, joka heitti kuolleen lapsen temppeliin Kathussa.

Edellinen tarinamme:

Vastasyntynyt vauva löydettiin kuolleena puun alta temppelissä Kathussa viime viikolla.

Nyt päivitykseemme:

Kathun poliisi tänään (15. syyskuutath) on pyytänyt yleisöä auttamaan äidin tai lapsen jättäneen henkilön löytämisessä. Jos joku tietää jotain, ilmoittakaa Kathun poliisille numeroon 076-323300 tai 0954174455.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.