Phang Ngan poliisi etsii epäiltyjä, jotka murtautuvat paikallisiin kouluihin

Phang Nga -

Phang Ngan poliisi etsii epäiltyjä, jotka murtautuivat moniin kouluihin Takua Thungin alueella.

Thakua Thungin poliisipäällikkö eversti Siriwat Inyim kertoi The Phuket Expressille: "Epäillyt murtautuivat moniin kouluihin Takua Thungissa yöaikaan tällä viikolla. He ottivat kannettavan tietokoneen luokan 1 luokasta koulusta Tha Yoon osapiirissä ja 3,000 XNUMX bahtia käteistä jäätelömyynnistä Kalain osapiirin koulusta. Alueella on enemmän kouluja, joihin on myös murtauduttu."

"Noin kahdesta kolmeen epäiltyä jäätiin CCTV-kuvalle kouluista, ja jäljitämme heitä. Uskomme heidän olevan sama ryhmä epäiltyjä. Partioimme enemmän myös yöaikaan." Siriwat päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.