Apina häiritsee hotellin vieraita Chalongissa

Chaong –

Apina häiritsee vieraita hotellialueella Chalongissa, minkä vuoksi vieraat ja henkilökunta ovat kyllästyneet apinabisnekselle.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläinkoulutuskeskuksen johtaja, herra Pongchart Chuahom, sai ilmoituksen Chalongin Mueang Phuketin alueella sijaitsevan hotellin johtajalta ärsyttävästä apinasta.

Pongchart saapui hotellille löytääkseen apinan tapahtumapaikan katolta, hän ja hänen henkilökuntansa asettivat ansan saadakseen apinan kiinni, mutta epäonnistuivat. Herra Pongchart kuitenkin neuvoo hotellin vieraita ja henkilökuntaa olemaan ruokkimatta apinaa tai muita villieläimiä.

Hotellien tulisi myös päästä eroon roskista tai peittää roskakorit päästäkseen eroon ruoan hajuista. Tällä tavalla voidaan auttaa pitämään apinat poissa alueelta ja rajoittamaan niiden apinointia.

Lehdistöhetkestä lähtien ovela apina pysyi vapaana. Pongchart ja hänen tiiminsä salasivat hotellin nimen, koska he olivat huolissaan siitä, että ihmiset kerääntyisivät näkemään apinan tai jopa ruokkimaan sitä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.