Kaksi epäiltyä pidätettiin Samuin saarella, jotka myyvät metamfetamiinia verkossa

Samuin saari, Surat Thani -

Kaksi epäiltyä pidätettiin Samuin saarella, kun he olivat myyneet metamfetamiinia verkossa.

Samuin piirin päällikkö Chayaphon Intarasupa kertoi asiaan liittyville thaimaalaisille tiedotusvälineille: "Olemme saaneet vihjeen, että herra Hong myi huumeita alueella oleville nuorille verkossa (Facebookin) kautta."

"Usein virkamiehet suorittivat pistoleikkauksen ostaakseen pussin kristallimettamfetamiinia 2,400 45 bahtilla. Epäilty, nimeltään Mr. Settaphon tai Ohm, 36, toimitti huumeet huoltoasemalla. Ohm myönsi toimittaneensa huumeita herra Jakkrapongille, 34, tai Hongille. Hong pidätettiin myöhemmin kotonaan XNUMX grammalla metamfetamiinia."

"Hong ja Ohm myönsivät ostaneensa lääkkeet herra Baolta myydäkseen. Heitä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa. Ohmia tuomitaan lisäsyytteiden vaikutuksen alaisena ajamisesta ja huumetestin positiivisuudesta. Chaiyaphon päätti.

Chaiyaphon ei toimittanut tiedotusvälineille epäiltyjen täydellisiä nimiä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.