Thaimaan perustuslakituomioistuin ratkaisee Prayutin ministeriön virkarajoituskiistan 30. syyskuuta

Bangkok -

Perustuslakituomioistuin asetti keskiviikkona, 14. syyskuuta, tuomion päivämääräksi kenraali Prayut Chan-O'Chan kahdeksan vuoden ministerikauden rajaksi 30. syyskuuta klo 3.

Saatuaan lisäasiakirjoja as vaati ensimmäisen harkinnan aikana, perustuslakituomioistuimen tuomarikomitea totesi tänä iltapäivänä, että kenraali Prayutin toimikausirajaa pidettiin oikeudellisena kysymyksenä ja kiistana ja että nyt on riittävästi todisteita tuomion antamiseksi.

Siksi tutkintaprosessi saatetaan päätökseen perustuslakituomioistuimen BE 2561 ja perustuslakituomioistuin järjestää perjantaina 30. syyskuuta klo 3 tapaamisen neuvotella, äänestää ja lukea tuomion molemmille osapuolille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/