Epäilty pidätettiin, kun hän varasti viisi kertaa moottoripyöriin jätettyjä matkapuhelimia Wichitissä – VIDEO

Wichit –

Epäilty on pidätetty, kun hän varasti moottoripyöriin jätettyjä matkapuhelimia ainakin viisi kertaa Wichitissä.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä miehen, joka on tunnistettu vain Mr. Chaiksi, 49, Nakhon Si Thammaratista. Chaita syytetään varkaudesta. Häneltä takavarikoitiin kaksi varastettua matkapuhelinta. Hänet pidätettiin lähellä Chao Fah Tawan Ok Roadia Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Chai myönsi poliisille varastaneensa matkapuhelimia, jotka oli asetettu erilaisten moottoripyörien eteen oleviin säilytyslokeroihin, kun omistaja meni ostamaan ruokaa tai hoitamaan pika-asioita. Sitten hän myi varastetut matkapuhelimet.

Chai on edelleen pidätettynä lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.