Useita valashaita nähty Phanganin saarella

KUVA: MGR onine

Surat Thani -

Pari valashaita nähtiin Phanganin saarella Surat Thanissa, jännittäviä ympäristönsuojelijaa.

Phangan Sea Guardian Associationin varapuheenjohtaja Sittiroj Kaewnongsameta kertoi The Phuket Expressille: "Tällä viikolla sukeltaessamme meren alle löysimme kaksi valashaita. Toinen oli neljä metriä pitkä ja toinen kuusi metriä pitkä."

”Tämä osoittaa, että merellä on runsaasti merellisiä luonnonvaroja. Phangan Islandilla ei ole vain kuuluisia täysikuun juhlia, vaan siellä on myös kauniita vedenalaisia ​​maisemia."

TPN huomautti, että valashait ovat suojeltu merieläin, koska se on vaarassa kuolla sukupuuttoon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.