PÄIVITYS: Phuketin koulutustoimisto tutkii koulun johtajan väitetystä 8-vuotiaan opiskelijan pahoinpitelystä, johtaja kiistää syytökset

Phuket-

Phuketin osavaltion opetusvirasto tutkii koulun johtajan väitetystä 8-vuotiaan oppilaan pahoinpitelystä.

Aiemmat tarinamme:

Phuketin provinssin poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong on määrännyt syytteeseen liittyvän avoimuustutkimuksen.

Patchalee Chaoponlagrang, Phuketin maakunnan koulutusviraston johtaja, kertoi Phuket Expressille: "Koulujohtaja sanoi meille, että se ei ole totta. Hän ei hyökännyt pojan kimppuun."
”Poika on erityinen lapsi (lapset, joilla on erityisiä kehitystarpeita ja/tai vammaisia). Hän ei tavallisesti mene luokkiin ja hän viipyy mielellään opettajahuoneissa."

”Sinä päivänä kyseinen oppilas meni koulun johtajan huoneeseen, kun koulun johtaja työskenteli siellä. Hän pelasi huoneessa viisi minuuttia ennen kuin meni ulos. Huone on muiden huoneiden vieressä, joissa henkilökunta ja opettajat olivat läsnä. He eivät kuulleet mitään ääntä tai huutoa mahdollisesta hyökkäyksestä. Hän osti vettä opettajalta koulun kaupasta, eikä hänellä ollut haavoja." Patchalee totesi.

"Jatkamme kuitenkin tutkintaa." Patchalee päätti.

Phuketin lainvalvontaviranomaiset eivät pitäneet koulun ja johtajan nimeä tutkinnan aikana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.