Lainvalvontaviranomaiset antavat omistajille 15 päivää aikaa purkaa Thalangin rannalle tunkeutuvat rakenteet

Thalang –

Virkamiehet ovat asettaneet ilmoituksia, joissa määrätään purkamaan 15 päivän kuluessa rakenteet, jotka ovat tunkeutuneet yleisille alueille Lay Phang Beachillä Cherng Talayssa.

Phuketin virkailijoiden ryhmä Phuketin varakuvernöörin Arnuparp Roadkwan Yodrabamin ja Phuketin lakimies Paween Kumarnin johtamana vieraili Lay Phang Beachillä eilen 12. syyskuuta 2022.

Ilmoituksissa kerrotaan neljästä tapauksesta, jotka määrättiin julkisten alueiden rakenteiden ja rakennusten purkamiseen. Purkutyöt on saatava päätökseen tämän kuun loppuun mennessä. Jos käskyä ei ole noudatettu, virkailijat purkavat rakenteet ja veloittavat omistajilta toimenpiteen kustannukset.

Tilaukset annettiin laajennetun oikeudellisen taistelun seurauksena tapahtumapaikkojen, enimmäkseen turisteille tarkoitettujen ravintoloiden, omistajien ja hallituksen välillä. Yritysten omistajat tutkivat tiedon mukaan oikeudellisia valitusvaihtoehtoja lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.