Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Anteeksi turistit, Työlupien tarkastus, Urheiluministeri vieraili Banglassa ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 5 sunnuntaihin 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Turistipoliisi antoi kimpun Samuin saarella turisteille, jotka olivat minibussissa Phuketissa riidan aikana ulkomaisten asiakkaiden poimimisesta.

He pyysivät anteeksi tapahtunutta ja selittivät mitä tapahtui. He neuvovat matkailijoita ilmoittamaan tapauksista turistipoliisille numeroon 1155 tai sovelluksella "Tourist Police I Lert U", jos he tarvitsevat apua tai löytävät vastaavan tapauksen.

2. Rikostentorjuntaosaston poliisi on pidättänyt 26-vuotiaan miehen Phuketissa, koska hänen epäillään hakkanneen entistä tyttöystäväänsä, kunnes tämä oli tajuton, ja sitten sieppannut hänet ja pitänyt hänet lukittuna kotiinsa.

Uhri onnistui käyttämään puhelintaan ja lähetti tekstiviestejä ystäville ja perheelle saadakseen apua, jotka onnistuivat pelastamaan hänet Worawutin kotoa.

3. Phuketin viranomaiset sanoivat, että ulkomaisilla laulajilla, muusikoilla ja DJ:illä joillakin Patongin Bangla Roadin viihdepaikoilla on lailliset työluvat valitusten perusteella tehdyn tarkastuksen jälkeen.

Viime viikkoina ovat valittaneet Thaimaan kansalaiset, jotka väittävät ulkomaisten työntekijöiden ottaneen työpaikkansa ja työskentelevän laittomasti, mutta huolimatta Phuketin poliisin useista tarkastuksista saarella ei ole vielä virallisesti havaittu rikkomuksia.

4. Syyskuun 8th Matkailu- ja urheiluministeri vieraili Bangla Roadilla Patongissa, jossa työntekijät ja operaattorit pyytävät viihdepaikan sulkemisaikoja klo 4.

Monet tutkimustulokset osoittavat, että paras aika viihdepaikoista tuloille on klo 1-00

5. Vastasyntynyt vauva löydettiin kuolleena puun alta temppelissä Kathusta.

Monks kertoi poliisille, että siellä oli paha haju ennen kuin he näkivät mustan muovipussin. He luulivat alun perin sen olevan kuollut koira, koska monet ihmiset heittivät heidät tänne.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.