Tuli tuhosi varaston Thalangissa

Thalang –

Tulipalo on tuhonnut varaston Thalangin alueella.

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta eilen (11th) merilevätehtaan Baan Bang Paessa, Pa Khlokin osapiirissä.

Pelastusryhmät saapuivat paikalle useiden paloautojen kanssa ja havaitsivat, että tuli oli jo vahvasti tulessa. Liekien saaminen hallintaan kesti pitkään, mikä tuhosi varaston. Helvetin seurauksena ei kuitenkaan loukkaantunut. Varaston luonnetta ja varastoituja materiaaleja tutkinnan kannalta merkitykselliset viranomaiset eivät paljastaneet.

Tässä vaiheessa palon syyksi uskotaan sähköoikosulku. Thalangin palokunnan virkamiesten mukaan tarvitaan kuitenkin lisätutkimuksia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.