Kuljettaja kuoli moottoripyörän törmättyä kuorma-autoon Thalangissa

Thalang –

  Kuljettaja on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi kuorma-autoon Thalangin alueella.

Thalangin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta tänä aamuna (12th) Thep Kasattri Roadilla Sri Soonthornin osa-alueella.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen moottoripyörän tieltä. Pelastushenkilöstö löysi lähistöltä tuntemattoman mieskuljettajan ruumiin, jolla oli vakavia päävammoja, vuotavan voimakkaasti rikkinäisen kypärän läheltä.

Punainen kuorma-auto löytyi tien varrelta. Kuljettaja, hra Nantaworasak Damda, 37, kertoi paikalliselle medialle: "Moottoripyörä vältti toista ajoneuvoa ennen kuin menetti hallinnan ja törmäsi kuorma-autooni. Hänet ajettiin silloin valitettavasti yli."

Poliisi jatkaa tutkintaa mahdollisten oikeustoimien varalta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.