'Blue Dolphin' -lautta käynnistää onnistuneesti ensimmäisen reitin Pattaya – Samui lauantaina

Chonburi / Surat Thani -

Ensimmäinen 'Blue Dolphin' -lautta Pattaya – Samui -reitillä on virallisesti käynnistetty lauantaina 10. syyskuuta, ja sen tavoitteena on edistää Thaimaan matkailua pandemian jälkeen.

Noin 200 ajoneuvoa kuljettava lautta lähti Sattahipin kaupunginosan Chuksamed-laiturilta ja saapui eilen Koh Samuille, Surat Thaniin, mikä merkitsi laivan ensimmäistä kiinnittymistä reitillä.

Seahorse Ferryn liikennöimä Blue Dolphin -lauta voi majoittaa jopa 200 henkilöautoa ja 586 matkustajaa yhteensä 15 huoneessa, jotka on luokiteltu viiteen huonetyyppiin: Premier, Suite, First Class, Comfort ja Capsule. Pattaya – Samui -reitti kestää noin 5 tuntia matkaa kohden.

Aiemmin, lautta oli aloittanut ensimmäisen toimintansa reitillä Sattahipista Songkhlan eteläiselle alueelle 8 pitkän Covid-2021-pandemian aiheuttaman viiveen jälkeen.

Saat lisätietoja tutustumalla niihin Facebook täällä. Muista, että säännöllisesti suunniteltuja matkoja ei ole vielä tehty ja äskettäinen matka oli koeajo, mutta sen odotetaan olevan täysin voimassa syyskuun loppuun mennessä. Lopulliset varaukset tehdään SPcruise.com-sivuston kautta, mutta verkkosivusto ei ole vielä käytössä.

Meidät kutsuttiin kiertueelle Seahorsea aiemmin tänä vuonna, katso video (thai) tästä.

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

 

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.