Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa äkillisistä tulvista, jotka johtuvat yksittäisistä rankoista tai erittäin rankkaista sateista suurimmassa osassa maata tällä viikolla

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos varoitti yksittäisistä rankoista tai erittäin ankarista sateista ja sen kertymisestä, joka voi aiheuttaa äkillisiä tulvia ja ylivuotoja koko tämän viikon ajan 11.-17.

Yleensä kohtalainen lounaismonsuuni vallitsisi Andamaanienmerellä, Etelä- ja Thaimaanlahdella 11. ja 13. päivänä. Tästä syystä yksittäiset rankat tai erittäin rankat sateet ovat mahdollisia viikon alussa, kun taas jatkuvia sateita odotetaan pohjoisessa, koillisessa, Keskiosassa, mukaan lukien Bangkok ja sen lähialueet, idässä ja etelässä 14.–17.

Pohjois-Thaimaassa yksittäisiä erittäin rankkoja sateita on todennäköistä 11.-12. päivä, ja hajallaan melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita ennustetaan loppuviikolle. Alin lämpötila on 21-25 °C ja ylin 28-34 °C.

Koillisosassa on odotettavissa hajallaan tai melko laajalle levinnyttä ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita koko jakson aikana, alin lämpötila 20-26 °C ja ylin lämpötila 28-36 °C.

Keskiosassa hajanaisia ​​ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita ennustetaan 12. - 13. päivälle ja hajallaan melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja yksittäisten rankkasateiden kanssa 17. päivään asti. Alin lämpötila on 22-27 °C ja ylin 31-37 °C.

Bangkokissa ja sen ympäristössä ennustetaan koko ajan hajallaan melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita, joiden alin lämpötila on 24-28 °C ja maksimi 30-36 °C.

Itä-Thaimaassa ennustetaan koko kauden ajan hajallaan tai melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita. 11.–13. aallonkorkeus voi olla noin 1 metri ja ukkoskuurojen yli 1 metri. Ja 14. - 17. päivänä se voi nousta noin 2 metriin ja yli 2 metriin ukkoskuuroissa.

Etelä-Thaimaan itärannikolla yksittäisiä tai hajallaan ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita on odotettavissa 12.–13. ja aallonkorkeus on noin 1 metri ja ukkoskuuroissa yli 1 metri. Hajanaisia ​​ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita on odotettavissa 17. päivään asti ja aallonkorkeus on noin 1-2 metriä ja ukkoskuuroissa noin 2 metriä.

Länsirannikolla hajallaan ukkosta ja yksittäisiä rankkasateita ennustetaan 11. ja 13. välisenä aikana ja aallonkorkeus on noin 1 metri ja ukkoskuuroissa yli 1 metri. 14.-17. välisenä aikana on ennustettu hajallaan melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita.

Provinsseissa Phangngasta ylöspäin aallonkorkeus on noin 2 metriä ja yli 2 metriä ukkoskuuroissa, kun taas noin 1–2 metriä ja yli 2 metriä ukkoskuuroja odotetaan maakunnissa Phuketista alaspäin.

Laitos varoittaa ihmisiä valtakunnallisesti varomaan rankkoja sateita ja niiden kerääntymistä, jotka voivat aiheuttaa äkillisiä tulvia ja ylivuotoja, erityisesti vesistöjen varrella lähellä kukkuloita ja alangoita. Kaikkien alusten tulee edetä varoen ja välttää ukkoskuuroja 14.–17.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.