PÄIVITYS: Tutkinta aloitettiin koulun johtajan väitetystä 8-vuotiaan opiskelijan pahoinpitelystä Phuketissa

Phuket -

Edellinen tarinamme:

Phuketin kaupungin poliisi raportoi, että 54-vuotias isoäiti on tehnyt ilmoituksen eilen (9. syyskuuta)th). Hänen nimensä salattiin lapsen yksityisyyden suojelemiseksi.

Päivitä tarina:

Phuketin provinssin poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong on määrännyt syytteeseen liittyvän avoimuustutkimuksen.

Phuketin kaupungin poliisin everstiluutnantti Suchart Meelampong raportoi, että pojan äiti, joka tunnistettiin vain rouvaksi Ya, 30, kertoi poliisille, että hänen poikansa oli nuoremman sisarensa kanssa tapahtuman aikana koulun johtajan huoneessa.

Eilen, (9. syyskuuta), Ya näki poikansa pään turvonneen ennen kuin hän kysyi pojaltaan ja tyttärellään, mitä oli tapahtunut.

Poika kuljetettiin myöhemmin sairaalaan terveystarkastukseen, jonka tulos otetaan huomioon tutkinnassa mahdollisia oikeustoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.