Kuvernööri pyysi Phuketin taksinkuljettajia tarjoamaan laadukkaita palveluita turisteille

Phuket -

Phuketin huippuviranomaiset pyytävät Phuketin taksinkuljettajia tarjoamaan laadukkaita palveluja asiakkaille ja turisteille.

Edellinen tarinamme:

Kahden minibussin kuljettajat kutsuttiin Phuketin poliisiasemalle sunnuntaina 4. syyskuuta ulkomaisten asiakkaiden poimimisesta Mueangin alueella Rassadan laiturin läheltä perjantaina 2. syyskuuta syntyneen riidan seurauksena. Turistipoliisi etsii myös neljää videolla näkyvää naisturistia saadakseen oman puolensa tarinaan ja luodakseen yhteisymmärrystä siitä, mitä tarkalleen tapahtui.

Turistipoliisi antoi kimpun Samuin saarella turisteille, jotka olivat minibussissa Phuketissa riidan aikana ulkomaisten asiakkaiden poimimisesta.

Nyt päivitykseemme:

Suuri kokous pidettiin eilen (9th) ja sitä johti Phuketin varakuvernööri Arnuparp Rodkwan Yodrabam. Hänen mukanaan oli useita taksinkuljettajia sekä eri taksipaikkojen ja organisaatioiden esimiehenä.

Mr. Arnuparp kertoi The Phuket Expressille: "Olemme saaneet monia valituksia taksipalveluista ja olemme nähneet monia ongelmia sosiaalisessa mediassa. Nämä ovat vaikuttaneet Phuketin imagoon yhtenä maailman tunnetuimmista matkailukaupungeista.

"Haluamme varmistaa, että Phuketin taksinkuljettajat ymmärtävät laadukkaiden palvelujen tarjoamista koskevat lait ja säännöt, mukaan lukien ne taksinkuljettajat, jotka tarjoavat palvelua verkko- ja mobiilisovellusten kautta." Arnuparp päätti.

TPN huomauttaa, että taksinkuljettajiin liittyvät ongelmat ammattitaidosta hintatalttaukseen ovat kummitelleet Phuketissa jo kauan ennen Covid-19:ää, ja monet eri ryhmät ovat yrittäneet korjata ongelmaa heikosti tai ilman menestystä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.