Vastasyntynyt vauva löydettiin kuolleena Phuketin temppelistä

Kathu -

Vastasyntynyt vauva löydettiin kuolleena puun alta temppelissä Kathusta.

Kathun poliisille ilmoitettiin ruumiista kello 5 eilen (00th) Ket Ho -temppelissä.

Poliisi saapui paikalle löytääkseen vastasyntyneen tytön ruumiin mustasta muovipussista.

Monks kertoi poliisille, että siellä oli paha haju ennen kuin he näkivät mustan muovipussin. He luulivat alun perin sen olevan kuollut koira, koska monet ihmiset heittivät heidät tänne. Sitten valitettavasti he huomasivat, että se oli vastasyntyneen vauvan ruumis, nuori tyttö.

Poliisi on käynnistänyt tutkinnan löytääkseen lapsen äidin ja/tai lapsen kaataneen henkilön.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.