Noin kymmenen delfiiniä havaittiin Maya Bayssä Krabissa

Krabi -

Noin kymmenen delfiiniä havaittiin Maya Bayssä Krabissa.

Hat Noppharat Thara – Mu Koh Phi Phin kansallispuiston esikunnat huomasivat pullonokkadelfiinejä

Maya Bayn eteläosassa eilen (9. syyskuutath).

Havainto innosti sosiaalista mediaa, koska lahti (katso alla) on tilapäisesti suljettu ympäristön elpymisen vuoksi. Covid-pandemian ja rajarajoitusten ja sulkemisten aiheuttaman turistien puutteen aikana lahdella oli merkittävää ympäristöresurssien elpymistä.

Tämän seurauksena uinti on nyt kielletty lahdella, vaikka se olisi auki, ja vierailuja valvotaan tiukasti. Lahti on kuuluisa Leonardo Dicaprion elokuvasta The Beach.

Kuuluisa Maya Bay Krabissa on tilapäisesti suljettu kahdeksi kuukaudeksi ympäristön elpymisen vuoksi. Kahden kuukauden väliaikainen sulkeminen on 1.-30th.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.