Matkailu- ja urheiluministeri vierailee Bangla Roadilla Patongissa

Patong -

Viime yönä (8th) matkailu- ja urheiluministeri vieraili Bangla Roadilla Patongissa, jossa henkilökunta ja operaattorit pyytävät viihdepaikan sulkemisaikoja klo 4.

Aiemmat tarinamme:

Patong ja matkailukaupungit, mukaan lukien Pattaya, tarvitsevat "erityisen vyöhykkeen", jossa yöelämän paikat ovat avoinna klo 4 asti, mutta yöelämän toimijoiden on maksettava enemmän veroja, sanoo Patongin tunnettu liikemies "Prab Keesin".

Matkailu- ja urheiluministeri valmistelee ehdotusta viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämiseksi kello 2 alkaen. klo 00 asti. mukautua turistikäyttäytymiseen.

Mr. Phiphat kertoi kokoontuneille Phuket-medialle, mukaan lukien The Phuket Expressille: "Klo 4:00 sulkemisajan pidentämisessä on kyse voimassa olevasta laista, jonka harkitseminen vie aikaa. Ehdotus esitellään Covid-19-tilannehallintakeskuksen (CCSA) kokouksessa ensi kuussa.

”Haluamme myös tietää, mitä ulkomaalaiset turistit ajattelevat sulkemisajan pidentämisestä. Monet tutkimustulokset osoittavat kuitenkin, että paras aika viihdepaikoista tuloille on klo 1–00. Nämä tulot tulevat myös muilta pienemmiltä toimijoilta ja myyjiltä.

Patong Entertainment Business Associationin puheenjohtaja Weerawit Krueasombat kertoi Phuket Expressille: "Nyt yöelämän tulot ovat noin 600 miljoonaa bahtia kuukaudessa. Jos viihdepaikat ovat auki klo 4 asti, tulot kasvavat keskimäärin 00 miljoonaa bahtia kuukaudessa. Kaikki Patongin viihdepaikat ovat 100-prosenttisesti auki. Suurin osa turisteista on intialaisia."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.