Thaimaan vähittäiskauppiaiden liitto ilmaisee huolensa inflaatiosta, koska vähittäiskaupan tunneindeksi (RSI) pysyy vakaana elokuussa

Kansallinen -

Thaimaan vähittäiskauppiaiden liitto (TRA) ilmaisi huolensa inflaatiosta sen jälkeen, kun Thaimaan vähittäiskaupan tunneindeksi (RSI) ei edistynyt merkittävästi elokuussa.

Thai Retailers Association ja Bank of Thailand paljastivat perjantaina 2022. syyskuuta Retail Sentiment Index -tutkimuksen elokuulle 9, että elokuun vähittäiskaupan tunneindeksi (RSI) on vakaalla tasolla heinäkuun indeksin kanssa. Tutkimuksessa todettiin, että vaikka yhä useammat kuluttajat alkoivat kuluttaa rahaa ja elää kuten ennen pandemiaa, monet yrittäjät ovat edelleen huolissaan inflaatiosta, joka johtuu korkojen noususuhdanteesta ja 5-8 prosentin minimipalkan noususta. voivat vaikuttaa yrittäjien kustannuksiin.

Indeksi osoitti myös, että yrittäjien luottamus saattaa parantua vain hieman seuraavan kolmen kuukauden aikana, sillä elinkeinoelämä on edelleen elpymässä ja toimijat ovat edelleen huolissaan tuotteiden kustannusten ja hintojen noususta.

TRA:n johtaja Chatchai Tuongratanaphan totesi, että vaikka ihmiset alkoivat elää normaalisti, laskukohtaiset menot olivat laskeneet, kun taas ostosten tiheys oli hieman lisääntynyt. Myös liiketoiminnassa sama myymälämyynnin kasvu (SSSG-MoM) oli laskenut elokuussa edellisiin kuukausiin verrattuna.

KUVA: workpoint tänään

Hän painotti: ”Tutkimuksen mukaan kuluttajakäyttäytyminen hidastaa heidän kulutustaan, mikä heikentää ostovoimaa ja kokonaiskulutusta. Tämä johtuu osittain huolista kotitalouksien veloista ja tuloista, jotka eivät ole täysin toipuneet. Siksi kuluttajat ostavat vain välttämättömyystavaroita ja vähentävät ylellisyyttä, mikä ei ole kovin hyvä merkki.

Selvityksen mukaan suurin osa yrittäjistä, 40 prosentin osuus, oli sitä mieltä, että tuotteiden hinnat nousevat enintään viiteen prosenttiin. Noin 70 prosenttia tutkimukseen osallistuneista yrittäjistä katsoi myös, että korkeampi inflaatio, joka nostaa hintoja kotimarkkinoilla, on eniten huolestuttava tekijä yritysten elpymiselle pandemian jälkeen.

”Hallituksen tulisi siksi pikaisesti toteuttaa ostoja ja kotimaista kulutusta lisääviä toimenpiteitä esimerkiksi toteuttamalla uudelleen Shop Dee Mee Kuen -hanke ja nostamalla luottoraja 100,000 XNUMX bahtiin suuren ostovoiman omaavien ihmisten kulutuksen lisäämiseksi tai ottamalla uudelleen käyttöön "Half-Half" ja "Thai Tiew Thai" -projektit vuoden loppuun asti", Chatchai lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.