Phuketin koulun johtajan väitetään hyökkäävän 8-vuotiaan oppilaan kimppuun

Phuket -

Koulun johtajan väitetään pahoinpidelleen 8-vuotiaan oppilaan kimppuun koulussa Phuketissa.

Phuketin kaupungin poliisi raportoi, että 54-vuotias isoäiti on tehnyt ilmoituksen tänään (9. syyskuuta)th). Hänen nimensä salattiin lapsen yksityisyyden suojelemiseksi.

Hän kertoi asiasta poliisille eilen (8th) klo 3 koulun johtaja piti veljenpoikansa päätä väkisin vastoin tämän tahtoa ennen kuin hän löi tämän seinään. Hänen väitettiin myös käyttäneen käsiään väkisin avatakseen hänen veljenpojan suunsa yksityisessä koulussa Rassadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Hänen veljenpoikansa on saanut vammoja ja jatkuvaa päänsärkyä. Isoäiti haluaa ryhtyä oikeustoimiin koulun johtajaa vastaan.

Phuket Express salaa kaikki nimet lisätutkimuksia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.