Kuningatar Elizabeth II on kuollut, Buckinghamin palatsi ilmoittaa

Maailman-

Kuningatar Elisabet II, pisimpään hallinnut Britannian monarkki, jonka hallituskausi kesti seitsemän vuosikymmentä, kuoli torstaina 96-vuotiaana, Buckinghamin palatsi ilmoitti.

Elizabeth nousi valtaistuimelle vuonna 1952 isänsä, kuningas Yrjö VI:n, kuoleman jälkeen.

Hän kuoli Balmoralin linnassa Skotlannissa sen jälkeen, kun lääkärit sanoivat, että he olivat huolissaan hänen terveydestään torstaina ja perheenjäsenet ryntäsivät hänen puolelleen. Kuninkaanlinnan mukaan kuningatar kuoli rauhallisesti.

Sosiaalinen media oli ollut huolissaan tuntikausia ensimmäisen uutisen jälkeen.

Elizabeth hallitsi Yhdistynyttä kuningaskuntaa ja 14 muuta kansainyhteisön valtakuntaa ja oli luultavasti yksi tunnistetuimmista koskaan eläneistä naisista.

Hänen poikansa Charlesista tuli heti hänen kuolemansa jälkeen kuningas, ja hän palaa Lontooseen perjantaina Balmoralin linnasta.

TPN-media lähettää surunvalittelut hänen perheelleen, ystävilleen ja kannattajilleen maailmanlaajuisesti, myös täällä Thaimaassa, jossa on vahva Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisten yhteisö. Lepää rauhassa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/