Nainen pidätettiin Patongissa, koska hänen väitetään avanneen pankkitilin nettipelaamista varten ja tuottaneen 32 miljoonaa bahtia

Partong –

23-vuotias nainen on pidätetty Patongissa, koska hän oli avannut pankkitilin online-uhkapelaamista varten, mikä on tuottanut 32 miljoonaa bahtia.

Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilbodee kertoi Phuket Expressille tänä aamuna (8. syyskuutath), "Eilen (7. syyskuutath) olemme pidättäneet neiti Natin, 23."

Poliisipäällikkö ei kertonut hänen sukunimeään.

”Pidaaminen tapahtui sen jälkeen, kun viime vuoden joulukuussa olemme pidättäneet useita nettipelaajia Patongissa. Jatkoimme tutkimusta, jossa havaitsimme, että nettipelaamisesta saatuja rahoja siirrettiin rouva Natin pankkitilille. Päällikkö selitti.

"Hän avasi myös pankkitilin toiselle online-uhkapelisivustolle, joka on tuottanut 32 miljoonaa bahtia hänen pankkitililleen." Päällikkö lisäsi.

Nat vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Natin vetoomus syytteisiin ei ollut heti tiedossa, eikä hän puhunut asiaan liittyville Thaimaan lehdistölle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.