Phuketin pariskunta pidätettiin 1,300 45,000 grammalla metamfetamiinia ja XNUMX XNUMX metamfetamiinipillereitä

Phuket-

Pariskunta on pidätetty yli 1,300 45,000 grammalla metamfetamiinia ja yli XNUMX XNUMX metamfetamiinipillereitä Rassadassa.

Phuketin maakunnan poliisin ryhmä tänään (8. syyskuutath) ovat pidättäneet herra Topin, 33, ja rouva Ketin, 31. Heidän sukunimeään ei ilmoitettu. Heidät molemmat pidätettiin asuntoalueella Rasadan alaosassa Mueang Phuketin alueella.

Heiltä takavarikoitiin 1,367.26 45,695 grammaa metamfetamiinia, 55 XNUMX metamfetamiinipilleriä, käsintehty käsiase ja XNUMX luotia.

Heitä molempia syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa. Mr. Topia syytetään ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.