Mies pidätettiin Chalongissa sen jälkeen, kun hänen väitetään hakaneen entisen tyttöystävän tajuttomaksi ja pidättäneen tämän vastoin tahtoaan

Phuket -

Rikostentorjuntaosaston poliisi on pidättänyt 26-vuotiaan miehen Phuketissa, koska hänen epäillään hakkanneen entistä tyttöystäväänsä, kunnes tämä oli tajuton, ja sitten sieppannut hänet ja pitänyt hänet lukittuna kotiinsa.

Rikostentorjuntaosasto raportoi, että eilen (7th) he ovat pidättäneet herra Worawatin, 26, talosta Chalongissa. Hänen sukunimeään ei annettu. Häntä syytetään pahoinpitelystä, joka aiheutti fyysisiä ja henkisiä vaurioita, murtautui yöllä aseella muuhun asuntoon ja toisten pidättämisestä vastoin heidän tahtoaan.

Worawat on uhrin entinen poikaystävä. Uhrien nimi on salattu, kuten myös toimituksellisen käytäntömme näissä rikostapauksissa. Tämän vuoden toukokuussa Worawut tapasi uhrin "puhuakseen" eron jälkeen.

Worawut menetti malttinsa keskustelun aikana exänsä kanssa ja löi uhria, kunnes tämä oli tajuton ennen kuin vei hänet väkisin kotiinsa. Hän uhkasi pitää hänet vastoin tahtoaan kotonaan.

Uhri kuitenkin onnistui käyttämään puhelintaan ja lähetti tekstiviestejä ystäville ja perheelle saadakseen apua, jotka onnistuivat pelastamaan hänet Worawutin kotoa, joka sitten pakeni. Hän teki myöhemmin ilmoituksen Chalongin poliisille, kunnes epäilty löydettiin ja pidätettiin.

Ei tiedetty, oliko Worawutilla asianajaja, eikä hän antanut lausuntoa lehdistölle. Hänen pyyntöään ei myöskään ollut kirjattu lehdistön aikaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.