Lainvalvontaviranomaiset tarkistavat ulkomaalaisten työluvat Bangla Roadilla Patongissa, ongelmia ei löytynyt

Patong -

Phuketin viranomaiset sanoivat, että ulkomaisilla laulajilla, muusikoilla ja DJ:illä joillakin Patongin Bangla Roadin viihdepaikoilla on lailliset työluvat valitusten perusteella tehdyn tarkastuksen jälkeen.

Edellinen tarinamme:

Viihdetyöntekijöiden edustaja lähetti asianomaisille viranomaisille kirjeen tukahduttaakseen väitetyt laittomat ulkomaalaiset työntekijät.

Viime yönä (7th ) Phuketin maakunnan apulaiskomentajan eversti Akanit Danpitaksartin ja Phuketin maahanmuuttoviranomaisen johtamat virkamiehet tarkastivat Bangla Roadin Patongissa. He tarkastivat satunnaisesti viisi kuuluisaa yökerhoa, jotka ovat Hollywood Phuket, Barfunk Phuket, Illuzion Phuket, Sugar ja New York Live Music Bar.

Eversti Akanit kertoi Phuket Expressille: ”Emme ole löytäneet laittomia työntekijöitä niille, jotka ovat ulkomaisia ​​laulajia, muusikoita ja DJ:itä. Heillä kaikilla on lailliset työluvat."

Viime viikkoina ovat valittaneet Thaimaan kansalaiset, jotka väittävät ulkomaisten työntekijöiden ottaneen työpaikkansa ja työskentelevän laittomasti, mutta huolimatta Phuketin poliisin useista tarkastuksista saarella ei ole vielä virallisesti havaittu rikkomuksia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.