Tuli tuhosi intialaisen ravintolan Patongissa yössä, herättäen ja pelottaen lähistöllä asuvia

Patong -

Tulipalo vaurioitti intialaista ravintolaa Patongissa varhain tänä aamuna (8th), joka heräsi ja pelotti lähialueen asukkaita.

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta kello 1 intialaisessa ravintolassa Taweewong Roadilla lähikaupan vieressä.

He saapuivat paikalle kolmella paloautolla ja havaitsivat, että tulipalo oli liekeissä entisessä rivitaloasunnossa. Palon hallintaan kului 40 minuuttia. Ravintola vaurioitui, mutta onneksi henkilövahinkoja ei kerrottu.

Ravintolan omistaja sanoi, että sisällä ei ollut ketään, koska ravintola oli suljettu eikä henkilökunta asunut tiloissa.

Palon uskotaan saaneen alkunsa sähköoikosulusta. Phuketin rikostekninen poliisi tutkii kuitenkin tulipalon tarkkaa syytä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.