PÄIVITYS: Epäilty, joka murhasi kolme opiskelijaa Krabissa tieraivotapauksessa, muutti yksinäisyyteen hyökännyt toisen vangin kimppuun

KUVA: MGR Online

Krabi -

Kolme opiskelijaa Krabissa tieraivokohtauksessa murhannut epäilty on hyökännyt sellissään toisen vangin kimppuun ja siirretty yksinäisyyteen.

Edellinen tarinamme:

Epäilty on pidätetty, kun kolme opiskelijaa ammuttiin kuoliaaksi palavan moottoripyörän lähellä tienvarsilla Krabissa.

Teerasak 'Toi' Boonrueng, 42, joka oli pidätettynä Khao Phanomin poliisiasemalla, hyökkäsi toisen vangin kimppuun sellissään eilen iltapäivällä (6. syyskuuta)th). Hän löi toisen vangin pään lattiaan toistuvasti, kunnes poliisi selvitti tilanteen. Teerasak eristetään nyt yhteen soluun. Teerasak käytti samaa tekosyytä, jota hän käytti murhaessaan opiskelijoita, väittäen olevansa vainoharhainen ja mies yrittäisi tappaa hänet, jos hän ei tappaisi heitä ensin.

Khao Phanom Poice sanoi tässä vaiheessa, että Teerasakia syytetään tahallisesta murhasta, ampuma-aseiden ja ammusten laittomasta hallussapidosta, aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa, tulen avaamisesta julkisella paikalla ja laittomien huumeiden käyttämisestä.

Teerasak myönsi, ettei hän kyennyt hallitsemaan itseään huumeiden käytön jälkeen. Poliisi ja tuomioistuin ovat evänneet Teerasakin takuita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.