Poliisi antaa kimpun Samuin saarella turisteille, jotka olivat minibussissa, kun taksinkuljettajat riitelivät Phuketissa

Phuket -

Turistipoliisi antoi kimpun Samuin saarella turisteille, jotka olivat minibussissa Phuketissa riidan aikana ulkomaisten asiakkaiden poimimisesta.

Edellinen tarinamme:

Kahden minibussin kuljettajat kutsuttiin Phuketin poliisiasemalle sunnuntaina 4. syyskuuta ulkomaisten asiakkaiden poimimisesta Mueangin alueella Rassadan laiturin läheltä perjantaina 2. syyskuuta syntyneen riidan seurauksena. Turistipoliisi etsii myös neljää videolla näkyvää naisturistia saadakseen oman puolensa tarinaan ja luodakseen yhteisymmärrystä siitä, mitä tarkalleen tapahtui.

Turistipoliisi löysi lopulta turistit Samuin saarella sijaitsevasta hotellista. He ovat israelilaisia ​​turisteja, jotka olivat saapuneet Samuin saarelle myöhemmin Thaimaan lomallaan.

Samuin turistipoliisi antoi turisteille kukkakimpun. He pyysivät anteeksi tapahtunutta ja selittivät mitä tapahtui. He neuvovat turisteja ilmoittamaan tapauksista turistipoliisille numerolla 1155 tai sovelluksella "Tourist Police I Lert U", jos he tarvitsevat apua tai löytävät vastaavan tapauksen tai yrittävät kääntyä sosiaalisessa mediassa.

Turistit kiittivät ja ymmärsivät tapauksen. He arvostivat sitä, että turistipoliisi on kiinnittänyt heihin huomiota, ja he sanoivat tulevansa vierailemaan Thaimaassa uudelleen tulevaisuudessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.