Japanilainen poika ja venäläinen mies loukkaantuivat useissa moottoripyörän törmäyksessä Katassa

KUVA: Sergi

Kata -

Venäläinen kuljettaja ja japanilainen poika ovat loukkaantuneet useissa moottoripyörän törmäyksessä Katassa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta 6. kello 00 Katan tiellä. He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaksi vaurioitunutta moottoripyörää. Läheltä löytyi kaksi loukkaantunutta, jotka olivat venäläinen kuljettaja ja japanilainen miesmatkustaja.

Vahingoittumattoman isänsä kanssa moottoripyörällä matkustanut japanilainen poika vietiin paikalliseen sairaalaan, kun taas lievästi loukkaantunut venäläinen mies kieltäytyi lähtemästä sairaalaan. Onnettomuuspaikan viranomaiset eivät julkistaneet kolmen osallisen nimeä.

Poliisi tutkii CCTV-materiaalia selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.