Wichitin poliisi pysäytti päihtyneen miehen taserilla törmättyään autoihin ja vaurioitettuaan koteja

Wichit –

Poliisi pysäytti päihtyneen miehen sähköaseella, kun hän vaurioitti autoja ja koteja Wichitissä.

Tänä iltapäivänä (7. syyskuutath) Wichitin poliisi sai asukkailta ilmoituksen, että päihtynyt mies törmäsi autoihin ja vahingoitti koteja asuntoalueella Wichitissä.

He saapuivat paikalle löytääkseen päihtyneen miehen, joka kantoi teräpäätä olevaa rautaa. Poliisi päätti käyttää sähköpistoolia pysäyttääkseen hänen raivonsa, kun hän kieltäytyi yhteistyöstä lainvalvontaviranomaisten ohjeiden kanssa, pudottamasta asetta tai neuvottelemasta. Lopulta hänet pidätettiin sen jälkeen, kun hänet oli testattu. Poliisi tunnisti miehen vain Naniksi, 36. Hänet vietiin sairaalaan huumetestiä varten, eikä hän halunnut tai pystynyt puhumaan tapauksesta tai vastaamaan kysymyksiin, jotka saivat hänet toimimaan.

Paikalliset asukkaat kertoivat poliisille, että mies oli aina vihainen ja arvaamaton. Hänet oli pidätetty aiemmin vastaavanlaisesta käytöksestä. Hän asui talossa asuinalueella yksin, koska hänen sukulaisensa kerrottiin pelänneen häntä. Oli epäselvää, oliko hän työssä tai kuinka hän maksoi kulunsa.

Poliisi ei ole vielä nostanut syytteitä miestä vastaan ​​odottaessaan huumetuloksia paikallisesta sairaalasta. Mies voidaan mahdollisesti lähettää myös psykiatrille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.