Tuli guts kaupunkitalo Rawaissa

Rawai -

Palo valtasi kaupunkitalon Rawaissa puolenyön jälkeen tänään (7th) hälyttävä lähialueen asukkaat.

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta kello 0 Patak Villan asuinalueella Rawain osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

He saapuivat paikalle neljällä paloautolla ja havaitsivat, että kaksikerroksinen rivitalo oli tulessa. Palon hallintaan kului puoli tuntia. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Rivitalo avataan hotellitarvikkeita myyväksi yritykseksi.

Palon uskotaan saaneen alkunsa sähköoikosulusta. Phuketin oikeuslääketieteellinen poliisi tutkii kuitenkin palon tarkkaa syytä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.