Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa voimakkaasta tai erittäin rankkasateesta Thaimaassa tällä viikolla

Kansallinen -

Thaimaan meteorologinen laitos varoitti maanantaina 5. syyskuuta rankkasateesta Thaimaassa sekä voimakkaasta tuulesta ja aalloista Andamaanienmeren yläosissa ja Thaimaanlahdella tällä viikolla, 5. - 9. syyskuuta.

Sen ilmoituksen mukaan aktiivinen monsuuniloukku sijaitsee pohjoisessa, ylempänä Keski- ja koillisosassa, kun taas lounaismonsuuni Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahdella voimistuu koko jakson ajan, mikä lisää sadetta maassa.

Voimakkaat tai erittäin voimakkaat sateet ovat mahdollisia joillakin pohjois-, koillis-, Keski-, mukaan lukien Bangkok ja sen lähialueet, idän ja etelän alueilla. Vaikuttavat alueet ovat:

5 syyskuu 2022

Pohjois: Chiang Mai, Chiang Rai, Lamphun, Lampang, Phayao, Nan, Phrae, Sukhothai, Uttaradit, Kamphaeng Phet, Phichit, Phitsanulok ja Phetchabun

Koillis: Loei, Nong Bua Lamphu, Nong Khai, Bueng Kan, Udon Thani, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Chaiyaphum, Khon Kaen, Kalasin, Mukdahan, Maha Sarakham, Roi Et, Yasothon, Amnat Charoen, Nakhon Ratchasima, Suriram, Buriram Sisaket ja Ubon Ratchathani

Keski: Nakhon Sawan, Chainat, Sing Buri, Ang Thong, Ayutthaya, Lopburi, Saraburi, Suphan Buri, Nakhon Pathom, Samut Sakhon ja Bangkok ja sen lähialueet

Itä: Nakhon Nayok, Prachinburi, Sa Kaeo, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi ja Trat

Etelä: Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Surat Thani, Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi ja Trang

KUVA: Lähetä tänään

6-7 syyskuu 2022

Pohjois: Mae Hong Son, Chiang Mai, Lamphun, Lampang, Phrae, Sukhothai, Uttaradit, Tak, Kamphaeng Phet, Phichit, Phitsanulok ja Phetchabun

Koillis: Loei, Nong Bua Lamphu, Nong Khai, Udon Thani, Chaiyaphum, Khon Kaen, Kalasin, Mukdahan, Maha Sarakham, Roi Et, Yasothon, Amnat Charoen, Nakhon Ratchasima, Buriram, Surin, Sisaket ja Ubon Ratchathani

Keski: Nakhon Sawan, Uthai Thani, Chainat, Sing Buri, Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Lopburi, Saraburi, Kanchanaburi, Suphan Buri, Ratchaburi, Nakhon Pathom, Samut Songkhram, Samut Sakhon ja Bangkok ja sen lähialueet

Itä: Nakhon Nayok, Prachinburi, Sa Kaeo, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi ja Trat

Etelä: Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Ranong, Phangnga, Phuket, Krabi ja Trang

8-9 syyskuu 2022

Pohjois: Mae Hong Son, Chiang Mai, Lamphun, Lampang, Nan, Phrae, Sukhothai, Uttaradit, Tak, Kamphaeng Phet, Phichit, Phitsanulok ja Phetchabun

Koillis: Loei, Nong Bua Lamphu, Nong Khai, Udon Thani, Chaiyaphum, Khon Kaen, Maha Sarakham, Roi Et, Nakhon Ratchasima, Buriram, Surin, Sisaket ja Ubon Ratchathani

Keski: Nakhon Sawan, Uthai Thani, Chainat, Sing Buri, Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Lopburi, Saraburi, Kanchanaburi, Suphan Buri, Ratchaburi, Nakhon Pathom, Samut Songkhram, Samut Sakhon ja Bangkok ja sen lähialueet

Itä: Nakhon Nayok, Prachinburi, Sa Kaeo, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi ja Trat

Etelä: Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Ranong, Phang Nga ja Phuket

Voimakas tuuli myös pakottaa aallot Andamaanienmeren yläosassa ja Thaimaanlahden yläosassa 2-3 metrin korkeuteen ja ukkoskuuroissa yli 3 metrin korkeuteen. Andamaanienmeren alaosan aallot ovat noin 2 metriä korkeat ja ukkoskuuroissa yli 2 metriä korkeat.

Laitos varoittaa yleisöä varomaan vakavia olosuhteita, jotka voivat aiheuttaa äkillisiä tulvia ja ylivuotoja, erityisesti vesistöjen varrella lähellä kukkuloita ja alangoita. Kaikkien alusten tulee edetä varoen, ja pienet veneet pysyvät mailla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.