Voimakas tuuli kaatoi suuren puun ja vahingoittaa kotia Karonissa

Karon –

Kovat tuulet ja rankkasateet kaatoivat suuren puun ja vaurioittivat taloa Karonissa.

Karonin kunta sai paikalliselta asukkaalta ilmoituksen, että kova tuuli kaatoi suuren puun ja osui taloon Soi Patakissa Karonissa.

Karonin kunnan katastrofien ehkäisy- ja lieventämistoimiston henkilökunta lähti paikalle kaatamaan ja poistamaan puita alueelta. Toimivaltaiset viranomaiset eivät antaneet tarkkaa arviota taloudellisista vahingoista. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.