Uusi liikennelaki, joka edellyttää kaikkien ajoneuvojen matkustajien turvavöiden käyttöä, ja useat liikennesäännöt astuvat voimaan tänään

Kansallinen -

Uusi liikennelaki, joka velvoittaa kaikkien ajoneuvojen matkustajien, myös takapenkillä matkustavien, käyttämään turvavyötä koko matkan ajan, astuu voimaan tänään 5. Tähän sisältyy myös vaatimus lasten turvaistuimesta alle XNUMX-vuotiaille lapsille.

Lisäksi alle 135 senttimetriä pitkien matkustajien on aina käytettävä turvavyötä tai käytettävä erityisistuinta onnettomuuden sattuessa loukkaantumisten välttämiseksi. Rikkomukset voivat saada enintään 2,000 XNUMX bahtin sakon. toukokuussa Royal Gazettessa julkaistun uuden maaliikennelain mukaan.

Tänään on myös otettu käyttöön useita uusia liikennelakeja sakkojen ja rangaistusten korotuksineen, sanoi poliisikenraalimajuri Preecha Charoensatanon liikennepoliisista.

Rangaistusastetta korotetaan kuljettajien ja jalankulkijoiden turvallisuuden lisäämiseksi. Joistakin rikkomuksista - mukaan lukien ylinopeus, punaisen valon rikkominen ja jalankulkijan pysäköiminen suojatiellä - on hänen lausunnon mukaan 4,000 XNUMX bahtia enimmäisrangaistus.

Preecha lisäsi: "Ensimmäisten 3 kuukauden aikana poliisi kuitenkin panee täytäntöön edellisen lain rangaistuksen. Ja vaikka uusi korkein sakko oli 4,000 500 bahtia, sakot pysyisivät alun perin XNUMX bahtissa, jotta kuljettajat voisivat sopeutua ja noudattaa liikennesääntöjä oikein.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.