Tuli tuhosi ruokakaupan Rassadassa ja hälyttää asukkaita

Rassada -

Tuli tuhosi päivittäistavarakaupan Rasadassa viime yönä (4th) ja huolestuneita asukkaita.

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta kello 7 paikallisessa ruokakaupassa Ream Pattana Roadilla Rassadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Palomiehet saapuivat paikalle viidellä paloautolla ja havaitsivat, että palo oli tulessa. Palon hallintaan kului noin tunti. Puinen ruokakauppa vaurioitui täysin. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Vahingonkorvausten kokonaiskustannuksia ei ole vielä arvioitu.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew saapui myöhemmin paikalle tarkastamaan prosessia.

Phuket Electricity Authorityn työntekijät katkaisivat sähköt lähialueelta turvallisuuden vuoksi. Tässä vaiheessa arvellaan, että tulipalo syttyi sähköoikosulusta. Phuketin rikostekninen poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa syttymissyyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.