Extreme-urheilukenttä Phuket Gatewayssa valmiina käyttöön tällä viikolla

Phuket -

Extreme-urheilukenttä Phuket Gatewayssa otetaan käyttöön tänä lauantaina (10th).

Eilen (4th) Phuketin maakunnan hallintoorganisaation (PPAO) presidentti Rewat Areerob tarkasti Extreme Sport -kentän Phuket Gatewayssa Mai Khaon osa-alueella Thalangin alueella Pohjois-Phuketissa.

Mr. Rewat kertoi Phuket Expressille: "Extreme Sport -kenttä avataan virallisesti tänä lauantaina (10. syyskuuta)th), kun taas extreme-urheilukilpailut järjestetään klo 1-30.

”Haluamme tukea uutta sukupolvea ihmisiä, jotka haluavat harrastaa extreme-urheilua. Tällä tavalla halutaan myös rohkaista nuoria pysymään erossa laittomista huumeista urheilun aikana." Rewa päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.